Waarom je haarkleur wilt veranderen

Als je de kleur van je haar wilt veranderen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Als je haar van nature blond is of heel licht van kleur, is het niet realistisch om te verwachten dat je de kleur in een paar korte maanden kan veranderen. Als je donkerbruin haar hebt dat wat grijs begint te vertonen, of kastanjebruin haar dat naar kastanjebruin neigt en niet naar rood, kan je de kleur misschien veranderen in een lichtere tint.

Als je de kleur van je haar wilt veranderen in een lichtere tint brunette of as, zou je dat misschien ook kunnen doen. Als uw haar blond is of heel licht van kleur, kunt u niet verwachten dat u de kleur kunt veranderen in een donkerdere tint zonder het haar van zijn natuurlijke kleur te ontdoen. Als uw haar donker of zeer donker van kleur is, kunt u de kleur veranderen naar een lichtere tint zonder het haar te beschadigen.

Natuurlijke haarverf kapper

Jumping jacks voor blond haar

Blond haar, vooral blond haar dat hemelsblauw is of lichter dan de lucht, is een geweldige manier om wat plezier aan je look toe te voegen. Als je echter drastischer te werk wilt gaan, probeer dan een sprong naar donkerder blond. Als je natuurlijke haarkleur blond is maar het is meer een vuilblonde kleur, zal een sprong naar een donkerder blond werken.

Als je blond haar hebt maar het is meer een goudblonde kleur, zal een sprong naar een lichtere tint van blond werken. Als uw haar donkerblond of bijna zwart is, kunt u naar een lichtere tint blond springen zonder het haar te beschadigen.

Donkerder gaan voor bruin haar

Als je lichtbruin haar hebt dat wat grijs begint te vertonen, of kastanjebruin haar dat naar kastanjebruin neigt en niet naar rood, kan je de kleur veranderen naar een donkerder tint bruin. Als je lichtbruin haar hebt dat wat grijs begint te vertonen, of kastanjebruin rood, kun je donkerder gaan met de kleur.

Als uw haar donkerbruin of zwart is, kunt u donkerder gaan zonder het haar te beschadigen. Als uw haar heel licht van kleur is, kunt u donkerder gaan zonder het haar te beschadigen.

Redken© Rocked It voor Aardbei Blond Haar

Als je blond haar hebt dat van nature aardbeiblond is of highlights die aardbeiblond zijn, kan je de kleur veranderen naar een donkerdere tint blond. Als je haar aardbeiblond is maar meer een goudblonde kleur heeft, zal een sprong naar een donkerdere tint blond ook werken.

Als uw haar blond is, maar het is meer goudblond, zal een sprong naar een donkerder tint blond werken. Als uw haar donkerblond of bijna zwart is, kunt u overgaan op een lichtere tint blond zonder het haar te beschadigen.

Laatste tips over hoe je het meeste uit je natuurlijke schoonheid kunt halen.

Als je klaar bent om je natuurlijke haarkleur te veranderen, hou dan deze tips in gedachten. Bepaal eerst of u alleen uw haarkleur wilt veranderen of dat u ook uw oogkleur wilt veranderen. Als je alleen je haarkleur wilt veranderen, kun je de tint veranderen, of het veranderen naar een lichtere tint brunette. Als u uw oogkleur wilt veranderen, kunt u naar een cosmeticawinkel gaan en contactlenzen kopen om uw oogkleur te veranderen.

Beslis vervolgens of je je haarkleur alleen wilt veranderen of dat je het wilt mengen met een aantal andere producten. Als u uw haarkleur alleen wilt veranderen, kunt u shampoos en conditioners gebruiken die specifiek voor haarkleur zijn of u kunt shampoo en conditioner voor gekleurd haar gebruiken.

Als u uw haarkleur wilt veranderen met andere producten, kunt u een haarbleekmiddel of haaroplichter gebruiken. Als u de kleur van uw ogen wilt veranderen met andere producten, kunt u wenkbrauwgel of wenkbrauwgel gebruiken.

Als u uw haarkleur wilt veranderen met andere producten, kunt u een highlighting crème of een multi-tasking crème gebruiken die ook gebruikt kan worden om uw haar te highlighten.

Natural Hair Color – De beste manieren om het beste uit uw haar te halen Natural Beauty

Als het gaat om je haarkleur, heb je veel opties. Je kan de kleur veranderen door regelmatig highlights of lowlights aan te brengen of je kan je haar altijd hetzelfde laten. Als u klaar bent om uw natuurlijke haarkleur te veranderen, lees dan verder voor enkele nuttige tips.

Bepaal eerst of je alleen je haarkleur wilt veranderen of dat je ook je oogkleur wilt veranderen. Als je alleen je haarkleur wilt veranderen, kun je de tint veranderen, of het veranderen naar een lichtere tint brunette. Als je je ogen een andere kleur wilt geven, kun je naar een cosmeticawinkel gaan en contactlenzen kopen om je ogen een andere kleur te geven. Beslis vervolgens of je je haarkleur alleen wilt veranderen of dat je het wilt mengen met een aantal andere producten. Als u uw haarkleur alleen wilt veranderen, kunt u shampoos en conditioners gebruiken die specifiek voor haarkleur zijn of u kunt shampoo en conditioner voor gekleurd haar gebruiken. Als u uw haarkleur wilt veranderen met andere producten, kunt u een haarbleekmiddel of haaroplichter gebruiken. Als u de kleur van uw ogen wilt veranderen met andere producten, kunt u wenkbrauwgel of wenkbrauwgel gebruiken. Als je je haarkleur wilt veranderen met andere producten, kun je een highlighting crème of een multi-tasking crème gebruiken die ook gebruikt kan worden om je haar te highlighten. Je kunt ook terecht bij een natuurlijke haarverf kapper als je dit uit handen wilt nemen.