vrouw met eye patches met gezicht massage - schoon heidsalon stockfoto's en -beelden

Experts van schoonheidsspecialisten adviseren altijd dat als je er jonger uit wilt zien, je geen gewone zeep moet gebruiken. Ze beweren allemaal dat de concentratie van agressieve chemicaliën in gewone zepen vroegtijdige veroudering en ernstige huidproblemen veroorzaakt. Hoe ouder uw huid wordt, hoe meer belang u moet gaan hechten aan het gebruik van exfoliërende huidverzorgingsproducten.

Dus, wat is het verschil tussen een scrub, peeling, crème, masker en zuur? Al die producten zijn effectief, maar ze hebben verschillende doeleinden en verschillende doeleinden moeten duidelijk op het product worden vermeld. Als u bijvoorbeeld acne behandelt, mag u geen scrub gebruiken. Het is beter om een ​​masker te gebruiken dat is ontworpen om de dode huidcellen te verwijderen en de poriën van uw huid te reinigen. Je huid wordt lichter en het voorkomt dat de huidporiën verstopt raken met de dode cellen. Scrubs daarentegen moeten worden gebruikt met producten op basis van crème. Een scrub met harde deeltjes kan het huidoppervlak beschadigen. Om deze reden is het aan te raden om een ​​crème scrub te gebruiken en geen scrub met harde deeltjes.

Als u helemaal niet in de gelegenheid bent geweest om naar spa-dagen te gaan, kunt u een masker gebruiken om uw huid te behandelen. Net als bij alle maskers is het noodzakelijk om je huid voor te bereiden op de procedure. Eerst moet je je gezicht wassen met een milde zeep en reinigingsmiddel. Daarna kun je het masker aanbrengen en ongeveer twintig minuten op je huid laten zitten. Als je meer tijd hebt, kun je het masker een uur op je huid laten zitten. Spoel het daarna af met lauw water.

Om terug te keren naar de gezichtsbehandeling thuis, moet u onthouden dat u de juiste toner moet gebruiken. U moet de pH-waarde van uw huidige masker en het volgende in evenwicht brengen. Als je een vette huid hebt, moet je een peelingzuur gebruiken. Als uw huid droog is geworden, moet u een vochtinbrengend masker gebruiken. Zodra je de juiste balans hebt gevonden, kun je de reguliere moisturizer aanbrengen.

De eerste stap van de gezichtsbehandeling thuis is het gebruik van de gezichtsreiniger. Lijnzaadolie, toverhazelaar en andere reinigende ingrediënten zijn meestal opgenomen in de biologische. Wees voorzichtig, want sommige producten bevatten agressieve chemicaliën. Terwijl u aan het reinigen bent, kunt u de huid zachtjes bewerken door met uw vingertoppen te masseren. Vermijd het gebruik van uw handpalm om schoon te maken, omdat deze zal opzwellen en deze vervolgens harder zal laten aanvoelen.

De tweede stap is het behandelen van een vette huid. In dit geval wordt citroen gebruikt.